Titulinis / Paslaugos / Plastinė ir rekonstrukcinė chirurgija / Kaunas / „Motiva“ krūtų implantai
Specialistai
Paslaugos

„Motiva“ krūtų implantai

Registracija plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojo konsultacijai

„Establishment Labs“ yra JAV įmonė, kuri „Motiva“ implantus gamina Kosta Rikoje. Tai aplinką tausojanti pasaulinė įmonė. 2016 m. rudenį Kosta Rikoje atidaryta moderniausia pasaulyje krūtų implantų gamykla, kuri atitinka aukščiausius JAV Maisto ir vaistų valdybos (FDA) bei ES reikalavimus.

„Motiva“ implantai:

  • vieni pažangiausių implantų;
  • atitinkantys aukščiausios kokybės standartus;
  • inovatyvus implantų paviršius;
  • natūralus rezultatas ir komforto jausmas.

Vieni pažangiausių implantų:

  • itin modernus apvalkalo dizainas, užtikrinantis implanto patvarumą;
  • išskirtinis elastingumas patogiam įterpimui per mažesnius pjūvius;
  • itin minkštas, formą išlaikantis gelis optimaliai formai ir natūraliems pojūčiams;
  • tinkamiausios implantų projekcijos, atitinkančios pacientės ir gydytojo lūkesčius;
  • specializuotas paviršiaus tekstūros pasirinkimas nenaudojant pašalinių medžiagų, galinčių sugadinti implanto apvalkalą.

Krūtų implantai atitinka aukščiausius kokybės standartus:

  • silikoninių implantų kokybė kruopščiai ištirta ir patvirtinta JAV Maisto ir vaistų administracijos (FDA);
  • žaliavas tiekia gerai žinomas, didžiausias JAV medicininės paskirties silikono gamintojas, veikiantis medicinos pramonėje daugiau nei 30 metų;
  • atsparumas plyšimui keturis kartus viršija JAV Maisto ir vaistų administracijos (FDA) reikalavimus;
  • plyšimo dažnis yra labai žemas < 0,1%.

Implantų paviršius

Unikalūs paviršiai, gaminami nenaudojant pašalinių medžiagų, pvz., druskos ar cukraus. Jų gamyba griežtai kontroliuojama, siekiant kuo geresnio biologinio suderinamumo. Be to, šie nano paviršiai užtikrina natūralesnę sąveiką tarp implanto ir jį gaubiančių audinių, tai padeda implantui geriau prisitaikyti prie įprastų krūties judesių.

Formos pasirinkimas

Krūties implantai būna apvalūs, lašo formos arba ergonominiai. Apvalūs implantai paprastai naudojami siekiant padidinti krūties viršutinio poliaus pilnumą ir suteikia „push up“ efektą. Lašo formos implantai geriausiai imituoja natūralią krūtų formą, suteikdami daugiau pilnumo apatiniame poliuje. Tačiau lašo formos implantų įterpimas reikalauja pažangesnės technikos, be to, išlieka rizika, kad implantas gali pasisukti ar atsirasti kiti nepageidaujami estetiniai rezultatai. Ergonominiai implantai suteikia mažiau „push up“ efekto ir daugiau natūralumo. Ergonominiai implantai savyje apjungia apvalių ir lašo formos implantų privalumus. Šių implantų pagrindas yra apvalus, tačiau gelis įgauna formą pagal krūtų padėtį.
Kad būtų pasiektas norimas estetinis rezultatas, be implanto formos dar reikia pasirinkti jo dydį, bazę (tarpas tarp krūtų) ir projekciją (ji nulemia krūties pilnumą).

 

Kodėl šiuolaikinis implantas neprateka?

Krūtų implantai tradiciškai užpildyti druskos tirpalu arba silikono geliu. „Motiva“ dėl saugumo negamina druskos tirpalu užpildytų implantų dėl jų pratekėjimo rizikos. Gaminami silikono geliu užpildyti implantai, nes silikono gelio vientisumas neleidžia implanto turiniui pratekėti.
Papildomo saugumo užtikrinimui „Motiva“ implanto apvalkale yra specialus sulaikantis sluoksnis, kuris neleidžia geliui prasiskverbti. Paprastai šis sluoksnis plika akimi nematomas, tačiau „Motiva“ sluoksniui suteikė šviesiai mėlyną toną, kad plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas prieš krūtinės didinimo operaciją galėtų patikrinti, ar sulaikantis sluoksnis yra ir ar implantas visiškai saugus.

Kokia yra pati silpniausia implantų vieta ir kaip to išvengti?

Atidžiai pažiūrėjus į implantą, jo apačioje galima pastebėti apvalų intarpą, kuris „uždaro“ implantą ir ant jo išgraviruota svarbi produkto informacija. Būtent šis intarpas ir yra silpniausia implanto apvalkalo dalis. Tai – vienintelė implanto vieta, kuri nėra vientisa, o užklijuota vėliau. Dėl šios priežasties didėja implanto plyšimo galimybė.

Kaip spręsti tokią problemą? „Motiva“ implantuose intarpas neklijuojamas, o pritaisomas vulkanizavimo būdu. Tai reiškia, kad intarpas įliejamas į apvalkalą ir su juo sudaro vientisą paviršių. „Motiva“ implantų intarpuose produkto informacija negraviruojama, o išspausdinama reljefiniu būdu. Tokiu būdu intarpas tampa tvirtesnis.

Konsultuojantys ir operuojantys specialistai

Užsisakydami naujienlaiškį gausite aktualią informaciją apie medicinos inovacijas, klinikos gydytojus ir specialius pasiūlymus.